Приватност

Вашата приватност е критично важна за нас. Во Ефикс Електрикал имаме неколку фундаментални принципи:


Од вас не бараме лични информации и податоци, освен ако за тоа навистина има практична потреба. Во ниту било кој случај немаме право да бараме информација за вашиот пол или финансиски приходи. Не ги делиме вашите информации со никого освен во согласност со законот, во интерес да ги заштитиме нашите производи, сервиси и нашите права. Ние не ги складираме вашите лични информации на нашите сервери, освен ако се потребни за тековните операции на некои од нашите услуги. Блогот на нашите производи и сервиси го имаме со цел да го креираме за што е возможно поедноставно го контролира она што е видливо за јавноста, што се гледа од страна на пребарувачите, како и приватноста - која е трајно избришана.

Ако имате прашања во врска со бришење или корегирање на вашите лични податоци, ве молиме контактирајте го нашиот тим за поддршка.


Посетители
Како и повеќето веб оператори, Ефикс Електрикал собира информации од не-лична природа и информации од вид на веб прелистувачите и серверите обично ги става на располагање, како што се: видот на прелистувач, јазик, како и датумот и времето на секој посетител. Целта на Ефикс Електрикал во собирањето на не-лични информации е за да ги разбере подобро посетителите на Ефикс Електрикал во користењето на нашиот веб сајт.


Агрегирани статистики
Ефикс Електрикал може да собира статистички податоци во врска со однесувањето на посетителите на нашиот веб сајт. Ефикс Електрикал може да ја прикаже информацијата јавно или пак тоа да им го обезбеди на другите посетители. Сепак Ефикс Електрикал не откриваат лично идентификување на информации, освен како што е опишано подолу.


Колачиња
Колаче е низа од информации во врска со веб сајтот и компјутерот на посетителот, а тоа пребарувачот на посетителот му дава информација секогаш кога посетителот се враќа. Ефикс Електрикал користи Колачиња за да помогни при идентификација, ги следи посетителите, нивната употреба на веб сајтот и параметрите на пристапот на веб сајтот. Посетителите на Ефикс Електрикал кои не сакаат да имаат колачиња ставени на нивните компјутери потребно е да постават на нивните интернет пребарувачи да ги одбие колачињата пред да го користите веб сајтот на Ефикс Електрикал, со недостаток од невозможност да одредени карактеристики на веб сајтот на Ефикс Електрикал не може да функционира правилно – без помош на колачиња.


Промени во политиката за приватност
Иако повеќето промени веројатно ќе бидат помали, Ефикс Електрикал можи да ја промени својата политика за приватност од време на време, која никако нема да се коси со политиката на дискреција. Ефикс Електрикал ги поканува и охрабрува посетителите да почесто ја проверуваат оваа страница за било какви промени во својата политика на приватност. При вашето редовно користење на овој сајт, при промената на оваа Политика за приватност ќе претставува Ваше прифаќање на таквата промена.


Ви благодариме за разбирањето.


Тимот на Efix Electrical.

scroll top